top of page
balzXimodificata.JPG

Dok. Emanuele Balzano

  • Facebook

Doktor Emanuele Balzano, është kirurg ekspert ne kirurgji onkologjike, transplantim te mëlcis, kirurgji robotike.

Më shumë se 20 vjet eksperience në trajtim të pacientëve  te sëmure me tumor te:

  • Mëlcise

  • Rrugëve biliare

  • Pankreasit

  • Stomakut

  • Zorrës se trashë dhe të hollë

Doktor Emanuele Balzano është mjek ne Spitalin Universitar Cisanello në Pisa. Është i disponueshëm për vizitë online (videokonsultim) nepermjet Whatsapp Messenger me përkthyes.

 Mund të dërgohen  përgjigjet e analizave me Whatsapp dhe  imazherit e skanerit dhe rezonancës magnetike me WeTransfer.

Kosto per cdo konsultim 250 euro me interpretues shqiptarePer kontaktim nr Whatsapp +39 050 805 9952 per të rezervuar vizitën, pagesa me trasfertë bankare të shpejtë ose Western Union/Money Gram/Ria.

bottom of page